IV MATKAPÄIVÄ

LAUANTAI 3.5.08

Tänään heräsimme poikkeuksellisesti kello 6.30, sillä aamupala oli jo puoli kahdeksalta. Aamulla meillä oli harjoitukset Sävelsirkkujen kesken, ja kävimme läpi ne yhteislaulut, joita emme olleet laulaneet vielä ollenkaan.

Menimme kävellen ulkoilmakonserttiin, jossa emme kylläkään itse laulaneet. Kuuntelimme kuitenkin sujuvasti. Sen jälkeen menimme Drøbakin keskustaan ja kävimme Joulutalossa ja kaupassa, sekä ostimme jäätelöt pienestä kioskista. Menimme myös satamaan hiukan kuvailemaan maisemia.

”Minä mietin.” (inside by Salla)                                                      - Katja

Kello 17.30.
Ai että on ollut kivaa! Illalla on se päätöskonsertti, pitäisi opetella vielä pikkuisen laulujen sanoja. Alina meinasi äsken pölliä mun kaakaoni, mutta eipäs onnistunut siinä.

Olimme äsken kenraaliharkoissa. Osa kuorolaisistamme sai ihan huonot paikat sieltä lavalta… Tai siis hyvät, näkyvät sieltä kuulemma tosi hyvin. Osa lähti äsken tsippailemaan sinne ostarille shoppaamaan vielä jotain. Toivottavasti löytävät sieltä jotain kivaa! J ”Neljä sormea - 3.”                                                                                                      - Salla

Fiilistelimme vielä pihalla Saria kiittäen. Pääjuhlakonsertti oli hieno, tosin kuoropukujen kanssa lattialla istumisessa oli omat haasteensa. Laulunsanojen muistaminen sujui kohtalaisesti. Islantilaiset frendimmekin saivat taas nauraa meidän tavatessa Myndin hennar Lisua. Taisimme silti ansaita hyväksynnän ääntämisellämme.

MUTTA miksei juhlassa laulettu mitään suomeksi?!

Discossa Sävelsirkuilla meni lujaa: bailabaila, huoltajat ja JOHTAJAT mukaan lukien. Illalla kaaduimme makuualustoillemme, ja uni tuli HELPOSTI!

- Ai niin. Laulusirkuille lauantai = bilepäivä! Jo ulkoilmakonsertissa Laulusirkut olivat shortsit/hame & leggingsit -linjalla. JIIHAA! xD